PROFI-SEC Security
Login Medewerkers
Login
PROFI-SEC Security Solutions

Statische objectbeveiliging
Het beveiligen van personen, gebouwen, goederen en/of het bewaken van specifieke objecten of processen zit onze medewerkers in het bloed. Uw beveiliging is onze zaak! Zij beschikken over de expertise en ervaring die nodig is voor een goede, betrouwbare dienstverlening. Onze objectbeveiligers zijn altijd volledig op de hoogte van de risico’s en zijn goed in staat om verantwoord maatregelen te treffen indien zich ongewenste situaties voor doen of dreigen voor te doen.

Receptiediensten

Het uitvoeren van receptietaken verschuift zich steeds vaker in de richting van de Security Host(ess). Deze functie is ontstaan vanuit een specifieke behoefte naar een klantgerichte receptionist(e) maar dan met een gedegen beveiligingsachtergrond. Natuurlijk beschikken wij ook altijd nog over een ruime capaciteit aan receptionistes die het zonder beveiligingskwalificaties goed af kunnen.

Winkelsurveillance

Uw eigendommen en die van uw klanten goed beveiligd door personele beveiliging vanaf de winkelvloer, al dan niet aangevuld met video-observatie.

Huismeester- en bodediensten

Een integrale functie, bestaande uit in overleg met u af te stemmen  facilitaire taken. De ogen, oren en rechterhand van de interne facilitair manager.

Training & Opleidingen

PROFI-SEC Security is een ECABO- erkend leerbedrijf en verzorgt zodoende een breed scala aan beveiliging gerelateerde opleidingen.

Security Management & adviesdiensten
PROFI SEC Group beschikt over eigen minimaal HBO-opgeleide deskundigen op het gebied van de meest uiteenlopende veiligheid- en/of beveiligingsvraagstukken. Geïntegreerde analyses, planning van bedrijfssecurity, preventieplanning, BHV-planning. We voeren een uitgebreide scan uit waarna een gedetailleerd deskundig advies volgt.

PROFI-SEC is lid van:
PROFI-SEC lid van