PROFI-SEC Security
Login Medewerkers
Login
Beveiligingsbedrijf

Breed aanbod
In Nederland zijn vele beveiligingsbedrijven actief. Voor u is het van belang de juiste beveiligingsorganisatie te vinden die voldoet aan uw verwachtingen. Dat kan zijn als beveiligingsmedewerker of als opdrachtgever voor beveiligingsdiensten.


Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw beveiligingsdiensten, receptiediensten of specifiek beveiligings- gerelateerde werkzaamheden, dan is PROFI-SEC Group de juiste keuze.


PROFI-SEC Group heeft vele, vaak gerenommeerde opdrachtgevers. Onze opdrachtenportefeuille is gemêleerd en bestaat o.a. uit (semi-) overheidsdiensten, mkb, industrie, zorg, de particuliere sector, etc.


Iedere beveiligingsopdracht benaderen wij vanuit een ISO 9001 gecertificeerde methodiek. Iedere beveiligingsopdracht staat op zich en is nooit geheel te vergelijken met andere beveiligingsopdrachten.


PROFI-SEC Group heeft als organisatie met de verschillende autonome dochter- beveiligingsbedrijven een zeer ruime ervaring op het gebied van beveiligingsdienstverlening in de ruimste zin des woord. Een breed dienstenaanbod vanuit een landelijke dekking, uitgevoerd door professionele, enthousiaste beveiligingsmedewerkers, staat voor u ter beschikking. Het “One Stop Shopping model” vanuit onze beveiligingsorganisatie biedt u maatwerk voor iedere beveiligingsopdracht.


Of het nu gaat over een complex multidisciplinair beveiligingsvraagstuk of een eenvoudige, eenmalige inzet als beveiligingsbedrijf, wij schenken de juiste aandacht aan iedere beveiligingsopdracht.


Integrale beveiliging wordt gerealiseerd vanuit een sterke synergie tussen de verschillende beveiligingsbedrijven binnen PROFI-SEC. Indien u meer informatie wenst over onze beveiligingsorganisatie of beveiligingsdiensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

PROFI-SEC is lid van:
PROFI-SEC lid van