PROFI-SEC Security
Login Medewerkers
Login
Beveiligers

Bent u op zoek naar goed gekwalificeerde beveiligers? Bij PROFI-SEC Security bent u aan het juiste adres. Ruim ervaren, gediplomeerde beveiligers staan klaar om u te ontzorgen. Op onze site leest u verder over onze beveiligingsdiensten. U kunt ook eenvoudig direct contact opnemen door het digitale formulier in te vullen of ons te bellen.


PROFI-SEC Security heeft vele tevreden opdrachtgevers door heel Nederland. De voornaamste redenen hiervoor zijn:

-    een ruim en flexibel personeelsbestand van beveiligers met gevarieerde ervaring;
-    bekendheid met een grote diversiteit van doelgroepen;
-    een professionele aanpak;
-    een compleet dienstenaanbod (van analyse tot advies tot uitvoer tot nazorg);
-    frequent en persoonlijk klantcontact
-    maatwerk
-    uitstekende relaties met onze ketenpartners (politie, overheid, facilitaire partners)Gediplomeerde beveiligers

Alle PROFI-SEC Security beveiligers beschikken over de vereiste kwalificaties. Onze beveiligers zijn goed opgeleid en handelen adequaat als zich een ongewenste situatie voordoet. Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? We helpen u graag.


Risicoanalyse en diagnose
Als u een complex beveiligingsvraagstuk heeft, is een degelijke analyse van het beveiligingsprobleem van groot belang. PROFI-SEC Security desgewenst een security-scan van de situatie en brengt advies uit. Wij beschikken over eigen security experts met o.a. de titels RSE en RAN.
We maken altijd samen met u een inschatting van (dreigende) risico’s. Beveiligen is vakwerk en dient daarom door professionele beveiligers te worden voorbereid alvorens te worden uitgevoerd. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

PROFI-SEC is lid van:
PROFI-SEC lid van