PROFI-SEC Security
Login Medewerkers
Login
Security bedrijven

Nederland kent vele beveiligingsbedrijven die er in alle vormen en maten zijn. Voor u is het van belang om alleen zaken te doen met betrouwbare beveiligingsbedrijven die meestal aangesloten zijn bij de landelijke branchevereniging, De Nederlandse Veiligheidsbranche. PROFI-SEC Security is volwaardig lid van deze branchevereniging.


Naast dit lidmaatschap dienen gerenommeerde Security bedrijven te beschikken over een goed functionerend kwaliteitszorgsysteem.

 

Betrouwbare Security bedrijven
Er zijn, zoals gezegd,  vele beveiligingsbedrijven actief. U zoekt echter  naar een professioneel en betrouwbaar beveiligingsbedrijf als partner. Neem daarom contact op met PROFI-SEC Security  een Security bedrijf Pur Sang. PROFI-SEC Security  is een van de middelgrote spelers in de markt van Security bedrijven in Nederland. Een jarenlange  ervaring  bij vele gerenommeerde (semi/ overheid-) instanties en bedrijven  maakt ons tot een betrouwbare partner.

 

Aantoonbare borging door keurmerken en certificeringen
PROFI-SEC Security  is een zeer breed gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Wij beschikken onder andere over het VCA**2008/5.1-certificaat, het Keurmerk Beveiliging, het Keurmerk Evenementenbeveiliging en zijn NEN-EN-ISO 9001:2008 en NEN-EN-ISO 14001:2004, NEN-EN-ISO 26000 gecertificeerd. Daarnaast zijn we een erkend ECABO leerbedrijf en daarmee bevoegd tot het zelfstandig verzorgen van de praktijkvorming van diverse beveiligingsopleidingen. Natuurlijk zijn wij als PROFI-SEC GROUP geheel CO2 Neutraal.

 

Contact opnemen
U kunt via het formulier uw gegevens achterlaten, vragen stellen of een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zijn u graag van dienst!

PROFI-SEC is lid van:
PROFI-SEC lid van