PROFI-SEC Security
Login Medewerkers
Login
99e editie Nijmeegse vierdaagse

De 99e editie van de Nijmeegse Vierdaagse is begonnen. De eerste deelnemers van de Nijmeegse Wandelvierdaagse zijn vanochtend om 04.00 uur op pad gegaan. Ze lopen vandaag de dag van Elst. Voor deze editie van het jaarlijkse Nijmeegse wandelevenement hebben zich 42.684 mensen aangemeld.

 

De vroegste vertrekkers zijn de wandelaars die het lange parcours van 50 kilometer afleggen. Daarna volgen de lopers voor de 40 kilometer en de 30 kilometer. De wandelroute voert over de Waal naar Elst, vanwaar de naam ‘de dag van Elst'.

 

De feesten omlijsten de 99e editie van wandeltocht Vierdaagse die dinsdag begint. Het hele feestgebeuren duurt zeven dagen en trekt doorgaans ruim een miljoen mensen naar de binnenstad van Nijmegen. Er zijn optredens van artiesten en er is een speciale loop voor kinderen die bestaat uit korte afstanden door het centrum van de stad.

 

Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2015
Op zaterdag 18 juli barst de 46e editie van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten los. Nijmegen staat dan weer een week lang op zijn kop! De Vierdaagsefeesten is het grootste, vrij toegankelijke evenement van Nederland. Bezoekers waarderen het evenement bovendien gemiddeld met een 8,5.

 

De Nijmeegse Vierdaagse trekt jaarlijks, inclusief de wandelaars, ruim twee miljoen bezoekers. Tijdens het evenement van 2015 zullen meer dan 2750 artiesten optreden, verspreid over 37 podia. De Vierdaagsefeesten wordt gelijktijdig met de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen georganiseerd, die dit jaar van 21 t/m 24 juli plaatsvinden.

Bekijk hier de programmering van de feesten
Bekijk hier alle informatie van het wandelevenement 

PROFI-SEC is lid van:
PROFI-SEC lid van