PROFI-SEC Security
Login Medewerkers
Login
Horecaportier

Heeft u behoefte aan een goed opgeleide en ervaren Horecabeveiliger of ook wel Horecaportier genoemd? Een Horecaportier van Profi-Sec is gegarandeerd een geschikte, gediplomeerde Horecabeveiliger. De Horecabeveiliger zet zich in om de veiligheid van uw medewerkers en gasten te waarborgen en een prettige sfeer te behouden in uw horecagelegenheid.


Hotels,Dancings, Restaurants, Cafés,Bars e.a horecagelegenheden  maken veelal vanuit een bepaalde behoefte  of omdat de overheid dit vereist gebruik van Horecabeveiligers. Uitgangspunt daarbij is een gecontroleerde toegangsregulatie te bewerkstelligen waardoor ongenode individuen of ongewenste goederen geweerd worden. Horecabeveiligers vanuit een preventief oogmerk.


Horecabeveiligers kunnen te maken krijgen met dreiging of excessen die uitmonden in gebruik van geweld. De Horecabeveiliger is opgeleid om hier mee om te kunnen gaan. De Horecabeveiliger van PROFI-SEC Security Horeca is uw gastheer, uw visitekaartje.  Het imago van uw Horecabedrijf wordt medebepaald door de attitude van uw Horecabeveiliger. Een goede samenwerking en communicatie tussen de Horecabeveiliger en ondersteunende diensten als Politie zijn van groot belang. Een competente Horecaportier reageert adequaat bij ongewenste situaties of, beter nog, voorkomt dat deze situaties zich voordoen. Contacteer PROFI-SEC Security Horeca om ook uw zaak door een professionele Horecaportier te laten beveiligen en een veilige uitgaansomgeving te creëren. De inzet van Horecabeveiligers in een collectief is eveneens een oplossing waarover we graag met u in gesprek raken.


Over PROFI-SEC Security Horeca
PROFI-SEC Security Horeca is een Nederlands beveiligingsbedrijf en behoort tot de beveiligingsorganisatie PROFI-SEC Group, een middelgrot beveiligingsbedrijf met verschillende expertisegebieden, waaronder horecabeveiliging. Horecaportiers  vormen daar een belangrijk onderdeel van. Desgewenst kan PROFI-SEC Security  ook een totaaloplossing bieden waar bijvoorbeeld ook technische systemen zoals een camera- en alarmsysteem deel van uitmaken. Overige diensten die PROFI-SEC Group landelijk aanbiedt zijn  o.a objectbeveiliging, receptiediensten . surveillancediensten ,  terrein- en objectbeveiliging en de beveiliging van evenementen.


Heeft u vragen over de inzetmogelijkheden van onze Horecaportiers of over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op dan helpen we u snel verder.

PROFI-SEC is lid van:
PROFI-SEC lid van