PROFI-SEC Security
Login Medewerkers
Login
Beveiligingsbedrijven

Er zijn vele beveiligingsbedrijven op de markt actief. U zoekt echter naar een professioneel en betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Neem daarom voor een verantwoorde invulling van uw beveiligingsvraagstukken of beveiligingsadvies contact op met PROFI-SEC Security  een beveiligingsorganisatie vanuit partnership Pur Sang . Ontzorgen vanuit gemeenschappelijke belangen maakt ons tot een serieuze, meedenkende partner in de beveiligingsdienstverlening.


PROFI-SEC Security  is een middelgrote speler in de markt van door de Minister erkende beveiligingsbedrijven in Nederland. Een jarenlange ervaring bij vele gerenommeerde (semi/ overheid-) instanties, multinationals maar ook middelgrote en kleinere bedrijven maakt ons tot een betrouwbare partner.


Keurmerk voor beveiligingsbedrijven
Beveiligingsbedrijven hebben direct te maken met een specifiek eisenpakket, klantvraag of -behoefte. Veel aspecten binnen de beveiligingsdienstverlening dienen meetbaar te zijn. Opdrachtgevers van beveiligingsdiensten vragen daarom veel inzake kwaliteitsborging van de beveiligingsbedrijven.


PROFI-SEC Security  is een zeer breed gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Wij beschikken onder andere over het VCA**2008/5.1-certificaat, het Keurmerk voor beveiligingsbedrijven, NEN-EN-ISO 9001:2008 en NEN-EN-ISO 14001:2004, NEN-EN-ISO 26000. Daarnaast zijn we een erkend ECABO leerbedrijf en daarmee bevoegd tot het zelfstandig verzorgen van beveiligingsopleidingen. Natuurlijk zijn wij als PROFI-SEC GROUP geheel CO2 Neutraal.


Contact opnemen
U kunt via het formulier uw gegevens achterlaten, vragen stellen of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. We zijn u graag van dienst.

PROFI-SEC is lid van:
PROFI-SEC lid van