PROFI-SEC Security
Login Medewerkers
Login
Events Oplossingen

Object- en terreinbeveiliging
Door de inzet van bijvoorbeeld (periferie-)beveiliging, in de gecombineerde vorm van  beveiligers, hondengeleiders en/of technische middelen is PROFI-SEC Security in staat uw volledige evenement te beveiligen. Denk hierbij aan de beveiliging tegen inbraak en vernieling van op het terrein gelegen gebouwen, tenten etc. maar ook het voorkomen van vandalisme, brand etc.. Wij anticiperen vanuit een preventief beleid doch waar nodig zal, conform de geldende regels, op verantwoorde, professionele wijze repressief kunnen worden opgetreden.

VIP-beveiliging
Personele beveiliging van uw gasten, medewerkers en artiesten door ervaren beveiligers.

Valet Parking en chauffeursdiensten.

Het op gepaste wijze zorg dragen voor het parkeren en terugbrengen van de auto’s van uw gasten. Ook het chauffeuren van uw gast in zijn eigen auto behoort tot de mogelijkheden.

Security Services
Afhankelijk van uw wensen verzorgt PROFI-SEC Events, in samenwerking met dochteronderneming PROFI-SEC SECURITY Services, gastvrouwen of -heren, verkeersregelaars, parkeerbeveiliging en alle overige facetten met betrekking tot crowd management & control.

Noodplannen
PROFI-SEC Security Events ontwikkelt desgewenst op beproefde wijze ontruiming- en/of calamiteitenplannen. Dit  om adequaat te kunnen handelen ten tijde van nood- / crisissituaties.

Systeembeveiliging

PROFI-SEC Group heeft de beschikking over een breed scala, mobiele elektronische beveiligings- en detectie- en communicatiesystemen. gericht op  o.a. brand, inbraak, toegangscontrole, permanente  of tijdelijke observatie. Ook verlichtingsunits behoren tot de standaard mogelijkheden.

PROFI-SEC is lid van:
PROFI-SEC lid van